Застраховки

Искате да гарантирате сигурност за здравето и живота на вас и вашите близки?

Търсите защита за вашата собственост – кола, жилище, домашно имущество?

Мислите за бъдещето на вашия бизнес?

Животът е низ от непредвидени събития, а най-сигурният начин да подсигурите спокойното бъдеще за Вас, Вашите близки или бизнес е да сключите автомобилни, имуществени или лични застраховки с компетентната помощ на КредитЦентър. Нашите професионалисти ще Ви помогнат да намерите оптимални решения на реномираните застрахователни компании у нас. Защо да потърсите нашите висококачествени услуги? Защото ние ще Ви осигурим преференциални цени, богат избор и съответстващи на желанията Ви индивидуални условия.

Застраховки за светло бъдеще

Ние сме лицензиран застрахователен брокер от повече от 15 години. Работим с всички водещи застрахователни компании. От нас очаквайте да селектираме трите най-добри оферти за застраховките Ви. Финалното решение е във Ваши ръце, а ние ще издадем полиците и ще ги изпратим на Вашия адрес. Допълнително удобство е, че не се налага да посещавате наш офис, защото ние задвижваме процедурата дистанционно, а месец преди изтичане на застраховката имаме грижата да Ви уведомим и да проучим отново оптималните за Вас оферти.

Важно е да сте наясно, че нашите услуги са безплатни – не заплащате нашата работа, нито изпращането на документите до Вас, а дължите единствено сумата, отбелязана в полицата. Разгледайте възможностите, които най-добрият застрахователен брокер Ви предлага!

Всички видове автомобилни застраховки на атрактивни преференциални цени от най-добрите застрахователни компании на българския пазар. Осигурете си спокойствие и сигурност зад волана на личния или служебния автомобил.

Погрижете се за бъдещето със застраховка „Живот“, медицински застраховки и застраховка „Злополука“. Не позволявайте непредвидени обстоятелства, инциденти или болест да преобърнат плановете Ви и спокойствието на Вашите най-близки хора.

Не оставяйте съдбата да решава вместо Вас! Погрижете се за имуществото си, дома, оборудването в офиса, обзавеждането на вилата или стоката в търговския Ви обект с първокласните услуги на нашия екип.

Получете безплатна консултация за застраховка още сега

Напред