Потребителски кредити

Трябват ви пари още утре?

Търсите най-изгодния кредит сред множеството предложения?

Затрудняват ви процедурите с поръчители и деклариране на дохода?

Търсите информация за процедурите при отпускане на потребителски кредити? Нашите специалисти ще Ви разяснят условията на различните банки – лихви, срокове, размери на кредитите. Ще получите достъпни данни за опциите за обезпечение – срещу залог на парични средства или с поръчител. Ние ще Ви осигурим преференциални условия като клиенти на КредитЦентър, защото получаваме специални оферти от кредитните институции.

Етапи при кандидатстване и одобрение на потребителски кредит

потребителски кредити

Ще Ви съдействаме за определяне на размера на потребителския кредит като обсъдим необходимата Ви сума, имате ли други кредити, какви са доходите Ви.

оферти

Ще получите оптимални оферти за потребителски кредити от реномираните банки в страната.

документи

Ще подпомогнем попълването и окомплектоването на всички нужни документи за кредит.

сума

Ще следим внимателно процеса по одобрение на необходимата сума от избраната банка, за да Ви уведомим при одобрението на кредита.

Какво трябва да знаем за потребителските кредити

 

  • Потребителските кредити обикновено се използват за покупка на стоки. Но имат и няколко други приложения. Може да обмислите взимането на потребителски кредит, за да рефинансирате и обедините други кредитни задължения. С това ще си осигурите по-добри условия при погасяване на стари задължения. Тези кредити се отпускат и за услуги – например, за осигуряване на средства за студентски такси и други.
  • Ако обмисляте да кандидатствате за кредит, трябва да съобразите факта, че одобрението и получаването на сумата отнема известно време. Така че не оставяйте процедурата за последния възможен момент. Банката трябва да провери Вашите доходи и разходите. Ще бъдат проучени също текущите Ви кредити и дали редовно плащате вноските си. Затова трябва да подготвите подробна документация, която ще Ви бъде поискана.
  • Запознайте се със специалните условия, при които се отпускат потребителски кредити. Вариантите са два. Първият е да намерите поръчител, който би покрил Вашата месечна вноска при затруднения от Ваша страна да осигурите сумата за нея. Друго условие е да получавате работната си заплата по сметка на банката, от която теглите кредита. Редовна практика е банките да сключват с кредито-искателите застраховка „Живот“.
  • Запознайте се подробно с предлаганите от банката условия. В това число преценете добре срока за изплащане на кредита, лихвените проценти и допълнителните такси, които банките начисляват при такива операции. Не пропускайте дребния шрифт, за да не бъдете неприятно изненадани в бъдеще.

Най-сигурният начин да се предпазите от такива изненади е да изберете сигурен партньор, който да намери оптималното решение за Вашия конкретен случай. Разчитайте на кредитните консултанти на КредитЦентър, които ще Ви съдействат компетентно на всеки етап от процеса.

Банките, с които работим

банка 1
банка 2
банка 3
банка 4
банка 5
банка 6
банка 7
банка 8
банка 9
банка 10
банка 11
банка 12
калкулатор

Изчислете всичко, което Ви интересува по Вашия кредит

Онлайн калкулатор

консултация

Получете безплатна кредитна консултация още сега

Безплатна консултация