Клиентите за нас

Искаме да изкажем нашите благодарности към Кредит Център и по точно към един от Вашите служители – Надя Щерева. Аз и моят съпруг се запознахме с Надя във връзка с покупката на апартамент с ипотечен кредит. Тя ни предостави обстойна информация за различни банки и получихме пълно съдействие по кредита, който избрахме към Уникредит Булбанк. Съдейства ни, както за оценката на имота така и за избран нотариус и всички детайли по нашия кредит. В днешно време има все по-малко професионалисти като Надя. Радвам се, че попаднахме точно на нея и с огромно удоволствие ще я препоръчаме на наши колеги и приятели, които имат нужда от кредит.

Благодарим ти, Наде!

Илиана и Павлин Жеков

Благодарим  на Емилия Кръшкова за съдействието по финансирането и че направи възможна покупката! Новодомци сме и сме повече от доволни.

Продължавай да радваш все повече хора и всичко добро от нас!

Злати, Гр.Пловдив

Благодарим от сърце на Нели Иванова за отдадеността, професионалното отношение, бързината и гъвкавостта, с която се справяше, с всеки казус, който сме имали. Винаги защитаваше интересите ни и ни помагаше с професионални съвети.

Със сигурност ще я препоръчаме на всеки, който би имал нужда от кредитен консултант.

Тодор Тодоров, Гр.Варна

Божидар Методиев е наистина Дар! Изключително съм впечатлена от професионализма му и от отношението му към клиента. Във всеки един момент беше до нас да изясни всякакви въпроси и да уточни всякакви казуси. Благодарение на него всичко мина изключително леко без излишни усилия от наша страна. С най-голямо удоволствие ще работим с него в бъдеще!

 

Елена и Тодор Кубадиснки, Гр.София

Искренно благодаря на Сирма Чукарова от Кредит Център за оказаното съдействие при теглене на ипотечен кредит за покупката на моето първо жилище.

Сирма се ангажира с проучването и договарянето на най-добрите условия по кредита. Не само това, но и ми спести обикаляне на банкови офиси. Процесът беше изцяло следен от нея и във всеки момент аз разчитах на обратна връзка, информация и компетентен съвет.

Връзката ни се осъществяваше предимно онлайн след първоначалната среща, което е изключително ценно при наличие на извънредно положение поради Ковид-19, а и спестява изключително много време.

С голямо удоволствие и бих препоръчала Сирма на свои близки и приятели, на които предстои теглене на кредит.

Нейният професионализъм, лично отношение и компетентност дава много висока стойност на Кредит Център, към който тя работи.

В заключение бих казала, че всеки, който е работил със Сирма знае, че е направил най-добрият избор.

Ивелина Станчева, Гр.Варна

Бих искал да изкажа своята голяма благодарност за точната и компетентна работа на Александър Миланов!

Росен Александров, гр. София

Благословенна и щастлива бъдете, радост и любов пожелавам на всички любими за вас хора❤️😘 Благодаря ви от сърце за всичко, което направихте❤️

Габриела Петрова към Радостина Дургова, гр. София

Благодарим за оказаната помощ и съдействие от страна на Кредит Център и най вече на кредитен консултант Нели Иванова, която с много настоятелност и усилия допринесе за сбъдването на една наша мечта, а именно да си купим наш дом с много уважение и благодарности от сем. Тодорови

Венцислав Тодоров, гр.Варна

Бих искал да изкажа своята благодарност към Божидар Методиев. Благодарение на него успяхме да придобием така желания от нас имот. Божидар направи всичко възможно, за да извървим заедно и успешно този път. Направи много повече от това да бъде наш кредитен консултант.

Севдар Арабаджиев, гр. София

Бих искала да изкажа благодарността си към Петя Дикова!

Благодаря за професионализма, помощта и компетенцията! Получих изключително професионално и приятелско отношение, множество телефонни разговори и много съвети, които бяха полезни за мен. Не съм и предполагала, че толкова скоро ще получа ипотечния кредит въпреки, че бях притисната от срокове, но тя успя! Прекрасното отношение и от хората в банката благодарение на нея!

Отново благодарности за чудесната работа! Знам, че винаги ще мога да разчитам на Петя!

Цвети Савова, гр. София

Здравейте, ние сме семейна двойка, която реши да закупи собствено жилище с банков кредит. От Агенция „Адрес“ брокера, с който разглеждахме имотите Владо Капустин ни свърза и запозна с кредитния консултант Надя Щерева. В началото бяхме леко скептични към предлаганата услуга, но в последствие решихме да се доверим изцяло, защото предложенията на Г-жа Щерева бяха доста удобни и с облекчаване като цяло на нашия кредитен марж. Имахме няколко стари кредити, които по нейно предложение бяха обединени в един общ, от което автоматично ни падна драстично тежестта от плащане на няколко вноски в различни банки. Този кредит се случи бързо и сравнително лесно.

За ипотечния обаче имаше няколко спънки, които в последствие с общи усилия и намеси на Надя Щерева и директорката на клон Уникредит Варна – Мария Костова се решиха благополучно за нас. Така в крайна сметка успяхме да закупим един прекрасен и атрактивен имот на добра цена в КК Златни Пясъци.

Искрено благодарим на целия екип, който се занимава както с намирането на имота, така и с обезпечаване на банковите заеми и бих ги препоръчал горещо на всеки следващ, който се колебае и смята, че сам би се справил по-добре. Още веднъж лична благодарност към Надя Щерева и нека продължава в същия дух, напред и нагоре.

С Уважение Генади Войков и Стела Димитрова :), гр. Варна

Божидар Методиев изключително много ми помогна в избора и целия процес на получаване на жилищен кредит. Трябваше да се действа бързо, имаше и заплетени ситуации – той ми помогна повече, отколкото беше нужно. Впечатлен съм от професионализма му. Препоръчвам го горещо на всеки!

Емил Евтимов, гр. София

С помощта на Нели Иванова сбъднахме мечтата си за собствен дом!

Искра Петрова, гр. Варна

Привет! Аз съм Силвия Иванова, позната на Илия Панайотов от Адрес НИ, помогна ми във връзка със закупуването на един апартамент. Исках само да ти пиша Благодаря! Благодаря ти много за съдействието и помощта, за да успея да го взема.

Надявам се отново да имам възможност някога, дано в близко бъдеще, да използвам услугите ти – ще се радвам, дотогава успех и щастие на теб и близките ти!

Силвия Иванова към Петя Дикова, гр. София

Изключително съм благодарна за положените усилия и търпение, за професионализма и приятелското отношение на Нели Иванова от КредитЦентър! Благодаря, че направи това, което обеща в сбъдване на мечтата за собствен дом!

Велина Петрова, гр. Варна

При покупка на жилище възникна  необходимост от ипотечен кредит. За целта се срещнахме и бяхме консултирани от  Надя Щерева –финансов консултант Кредит Център. В рамките на два дни  ни бяха предоставени оферти от различни банки с посочени точни параметри и условия по търсения кредит. Това съкрати  времето ни за избор на най-добра оферта за нас. До финализиране на условията по кредита и подписване на договор за ипотечен кредит Надя Щерева бе в постоянна връзка  с нас, информирайки ни с професионална точност  .

Благодарим ти, Надя !

Живка и Даниел Николови, гр. Варна

Божидар Методиев е изключителен професионалист, винаги проактивен и на разположение за консултация. Полага големи усилия за своите клиенти. Изключително съм доволна от съвместната си работа с него и препоръчвам на всеки, който има нужда от професионално съдействие.

Райна Илиева, гр. София

Изключително доволна съм от съдействието на Нели Иванова. Получихме професионално отношение и внимание през целия процес по отпускане на кредита.

Росица Тодорова, гр. Варна

Дълго време си търсихме жилище и когато го намерихме имахме нужда от потребителски и ипотечен кредит. За тази цел се обърнахме към финансовия консултант Надя Щерева.В рамките на няколко дни, тя успя да ни представи възможно най-добрите и устройващи ни оферти от банките, които и бяхме посочили по-рано. Съобразени с нашите изисквания, офертите бяха с добре описани условия и г-жа Щерева се погрижи също така да ни бъде обяснена и последната подробност. Успяхме да изберем подходящите кредити, благодарение на големия и професионализъм. По всяко време отговаряше на нашите въпроси и се отзоваваше при нужда. Ако някой ден ни се наложи отново ще се възползваме от нейните услуги и ще я препоръчваме на познати и приятели.

Благодарим ти, Надя, за търпението, професионализма и добре свършената работа.

Камен Иванов и Ангелина Ангелова, Гр. Варна

Горещо препоръчвам работата с Кредит Център. Спестиха ми времето за проучване на подходяща оферта за кредит и получих много изгодна лихва! Истински професионалисти!

Нора Семова, гр. Варна

Изключително съм доволна от предоставените услуги на Кредит Център и най-вече на Елена Михайлова. Казусът, с който отидох при нея беше доста заплетен, но въпреки това тя успя да се съобрази със сложните ни изисквания и да организира и превърне всичко в едно вълнуващо преживяване, като това да си купиш свой дом.

Поради тази причина препоръчах Кредит Център и на приятели, които също останаха доволни! В Кредит Център може да се разчита на качествено обслужване, коректност и услуги с професионално отношение към детайла.

Анита Вълчева

Здравейте, искам да споделя личните си впечатления и да изразя своята благодарност към „Кредит Център“ и персонално към консултант Стилияна Ивановска. Възхитен съм от личното отношение и професионализма, от разбирането и съдействието за постигане крайната цел, а именно по-добри условия за ипотечен кредит при покупката на желаното жилище. Препоръчвам услугите на най-големият кредитен консултант в България – „Кредит Център“! С тях се работи бързо, коректно и качествено.

Явор Младенов

Златка Томева ми помогна не просто да намеря своя дом, но и да  финансирам сделката, чрез ипотечен кредит при изключително изгодни условия. След като Златка ми издейства няколко оферти от банки се консултирах с личния си адвокат, които ми помагаше за сделката. Неговите думи бяха – кредитът ти е на същите условия, на които и моя, а аз работя в тази сфера. Лихвата е нестандартно ниска и условията са супер.

Препоръчвам горещо услугите на Златка Томева и като брокер и като кредитен консултант към КредитЦентър.

Йордан Атанасов

Казвам се Станислав Дилковски и с настоящото искам да изкажа голямата си благодарност към екипа на Кредит Център и специално на Йордан Йорданов.

През зимата на 2020 започна търсенето ни на жилище и съответно на възможности за ползване на ипотечен кредит за неговото закупуване.

Г-н Йорданов ни предостави много ценни съвети, свързани с последователността на стъпките, етапите и начините за процедиране, предостави ни детайлна информация за възможностите и параметрите на бъдещия ипотечен кредит. Съвместно обсъдихме избора на имот и инициирахме процедура по изготвяне на документи и оферти от различни банкови институции. По време на целия процес, Йордан беше основен двигател и спомогна много за точния и подходящ избор на банка, изготвяне на оценка и възможно най-бързото затваряне на сделката. Всичко това в рамките на по-малко от 2 месеца. Останахме очаровани от отношението, взискателността и професионализма, демонстрирани от г-н Йорданов.

В заключение ще кажа, че силно препоръчвам Йордан Йорданов като кредитен консултант и цялостната работа с Кредит Център.

Благодаря отново за чудесната работа.

Станислав Диловски

Благодарим на Таня Цветкова за съдействието при кредитиране на покупката на мечтания ни дом. Професионализмът и компетентността, съчетани с кратките срокове улесниха процеса по теглене на ипотечен кредит.

Винаги бихме препоръчали услугите на кредитен консултант. Това ще ви гарантира отлично качество на предлаганите услуги.

Е. Велчевска и Й. Христов

Искам да изкажа своята благодарност към Таня Цветкова за професионализма и лоялността.

Разказах и за нуждите ми от кредит, а тя пое инициативата да ни предостави най-добрите оферти, които да отговарят на профила ми. Целият процес по подготовка на документи и комуникация с банката бе улеснен. Таня спечели доверието ми.

Изключителен професионалист, с който се работи много лесно и приятно. Постигнатите резултати от съвместната ни работа, за което искрено благодарим, според нас заслужават доверието на всички бъдещи клиенти.

С. Димитрова

Искаме най- сърдечно да благодарим за вниманието и помощта на Таня Цветкова. Винаги сме си представяли, че тегленето на ипотечен кредит е изключително труден процес. Със съдействието на Таня всичко се случи в рамките на няколко часа, като през цялото време имахме изключителна комуникация и винаги беше на разположение за въпроси от наша страна. Освен цялото адмииистративно улеснение и спестеното време, сме изключителни доволни и от договорените условия по кредита.

Искренно препоръчваме услугите на Credit Center и конкретно услугите на Таня Цветкова.

Сем. Георгиеви

Изказваме безкрайната си благодарност към Кредит Център и в частност към нашия консултант – Стилияна Ивановска! Получихме възможно най-доброто отношение и оферта, без които покупката на нашия мечтан дом нямаше да е възможна. Коректни, лоялни и всеотдайни в работата си, за което ги препоръчваме и им пожелаваме още повече доволни бъдещи клиенти!

Георги и Алекс