Ипотечни кредити

Необходими са ви средства за покупка на жилище?

Планирате кредит за лични нужди срещу ипотека?

Търсите повече информация за рефинансиране на ипотечния си кредит?

КредитЦентър разполага със специалисти с разнообразен, дългогодишен опит в сферата на консултациите за усвояване и отпускане на ипотечни кредити. Какво Ви осигурява нашата професионална помощ? На първо място – оптимални решения. Вие ще имате достъп до сравнителните оферти на реномираните банки в страната. На второ място – безпроблемен процес по подготовка за получаване на кредит и усвояване на средствата. И на не на последно място – вие получавате преференциални условия от кредитните институции като наш клиент. 

Какви са решенията за ипотечни кредити?

Целеви ипотечни кредити:

Нецелеви ипотечни кредити:

Нецелеви ипотечни кредити – предоставят се средства на база на ипотека на недвижим имот без да се конкретизира тяхното предназначение

Жилищен кредит

за покупка на готов или строящ се недвижим имот

жилищни кредити

Кредит за строителство

за еднофамилна къща върху терени, собственост на клиентите

ипотечни кредити

Кредит за ремонти и довършителни работи

ремонти

Кредит за рефинансиране на друг ипотечен заем

Етапи при кандидатстване и одобрение на жилищни кредити

Взимането на кредит за покупка на жилище е съществено решение, но нашите услуги ще улеснят избора Ви. Екипът ни ще Ви обясни подробно всяка следваща стъпка, ще подготвим целия пакет документация и ще Ви водим безпрепятствено през процеса. Ето как се случва това и каква помощ можем да Ви окажем:

обсъдим

Нашите услуги ще улеснят значително избора Ви, ако сте взели решение да потърсите жилищни кредити. Ще имате пълна информация за всяка следваща стъпка, която предстои, а ние се ангажираме да подготвим всички необходими документи. Осигурете си безпроблемно преминаване през процеса. Ето какво Ви предлагаме:

Подробно

Ще обсъдим заедно всички специфични подробности и бюджета Ви. Така можем да Ви дадем оценка на максималната сума, която бихте могли да изтеглите. А с това – и увереност, че търсите имот в подходяща за Вас ценова категория.

запознаем

Ние ще Ви запознаем с всичко необходимо, за да е изрядна Вашата документация в процеса.

подходящия

Когато намерите желания от Вас имот, ще Ви помогнем да изберем банка с най-благоприятни условия. Ние поемаме управлението на процедурите по кандидатстване и процеса на одобрение за жилищни кредити.

Следващата

След като се спрете на избраната с наше съдействие банка, ще подадем молба за предварително одобрение на кредита.

съдействаме

Следващата стъпка е да Ви помогнем за изготвянето на пазарна оценка на имота, който желаете, и за подаване на документацията към кредитната институция.

изготвяне

След това е необходимо изготвяне на правно становище, за да се задвижи процедурата за окончателно одобрение на сумата за покупка на жилище.

кредит

След получаване на окончателно одобрение се подписва договорът и сделката трябва да се изповяда пред нотариус.

вписва

Последната стъпка е вписване на сделката и удостоверяване на учредената ипотека. Това става чрез предоставяне на удостоверението за тежести на имота, в което се отразяват продажбата и ипотеката. Финално банката отпуска средствата по посочена от Вас сметка.

Искате повече подробности за процеса?

Нашата препоръка е да се консултирате със специалист от екипа ни преди да започнете да търсите своя имот. Кредитният ни консултант ще Ви насочи какъв е реалистичният ценови диапазон за Вас и как да стесните параметрите, по които търсите имот. Това е стъпка, която ще Ви спести много време и бързо ще Ви насочи към желания от Вас имот. 

Намерили сте Вашия имот? Сега е време отново да се срещнем. Ето какви подробности ще уточним:

Ние ще направим преглед и обобщение на цялата информация, която сме събрали при първата ни среща. Тук идва моментът да се съсредоточим върху фините детайли по отношение на политиката на предпочетената от Вас банка. Целта е да гарантираме безпрепятствен и гладък процес занапред.

Защо да станете клиент на КредитЦентър? Печелите опитни съюзници, които поддържат изрядни отношения с най-добрите банки. Ние провеждаме директни разговори със служителите на кредитните институции, за да се уверим, че процесът по взимане на ипотечни кредити ще върви гладко и без неприятни изненади. 

Екипът ни е до Вас по време на преговорите, като поддържаме директна връзка с банковите служители и избрания от Вас брокер, докато процедурата по усвояване на средствата не е окончателно приключила. Това ни отличава съществено от останалите конкуренти на пазара, чиято стандартна практика е да са до Вас единствено до получаване на оферта. Осигурете си партньор, който работи за Вас до окончателния успешен финал.

Банките, с които работим

банка 1
банка 2
банка 3
банка 4
банка 5
банка 6
банка 7
банка 8
банка 9
банка 10
банка 11
банка 12
калкулатор

Изчислете всичко, което Ви интересува по Вашия кредит

Онлайн калкулатор

консултация

Получете безплатна кредитна консултация още сега

Безплатна консултация

Какви са условията, на които трябва да отговарям?

За да закупите жилище с одобрен ипотечен кредит, е необходимо:

  1. Да имате постоянен трудов договор или други регулярни сигурни доходи;
  2. Вашите доходи да бъдат достатъчни, за да изплащате месечните вноски по кредита;
  3. При наличие на съществуващи други кредити, задължения или лизинги, плащанията по новия кредит и по тях да съответстват на доходите Ви;
  4. Не бива да имате нередовно обслужван кредит през последните пет години (или чисто ЦКР);
  5. Необходимо е да имате достатъчно налични средства, за да осигурите самоучастие в закупуването на имота и да имате средства за разходите по ипотеката и сделката.

Нашите калкулатори ще Ви подпомогнат да се ориентирате в различните варианти, съобразявайки се с нуждите и доходите Ви.

Нашата безплатна кредитна консултация е оптималният и сигурен вариант за прецизно определяне на възможностите да получите ипотечен кредит.

Услугите ни са 100% безплатни! От първото кликване на сайта ни до получаване на ключовете за новото Ви жилище, не дължите нито стотинка на КредитЦентър!