най-големият кредитен консултант в България

кои сме ние

числата говоря

– над 42 000 клиенти

– кредити за над 1 милиард лева

– 5% от ипотечните кредити в България се отпускат със съдействието на КредитЦентър

най-голям пазарен дял

– най-големият кредитен консултант в България

КредитЦентър е най-големият кредитен консултант в България с над 15-годишен опит на пазара на ипотечно кредитиране. Стратегически партньор е на водещите банкови и небанкови финансови институции в България. Кредит Център е вписан в Регистъра на кредитните посредници към Българска Народна Банка с №BCI00002. Притежава лиценз за извършване на дейност и като застрахователен брокер. Кредит Център е вписан в Публичния регистър по чл.30, ал.1, т.9 от Закона за Комисията за финансов надзор под №65-ЗБ/22.08.2007г.

Компанията е част от Реалто Груп* – бизнес, който обединява агентски и консултантски компании в сферата на недвижимите имоти с над 25 годишен опит. Други компании от бизнес групата са Адрес Недвижими Имоти, Имотека, Cushman&Wakefield Forton, Unique Estates.

*Повече информация за Реалто Груп: общо Реалто Груп генерира най-голям обем от сделки с имоти на българския пазар и развива най-голямата мрежа от консултанти в сферата на недвижимите имоти. Нашият екип се състои от над 700 професионалисти в сектора, които работят в цялата страната. Групата  поддържа собствени офиси в национален мащаб. Нашата стратегия е в три основни направления: да развиваме всяко едно от дружествата в групата, да създаваме нови компании и да привличаме други, запазвайки тяхната самостоятелност в рамките на структурата.  Иновациите в сферата на недвижимите имоти и високите стандарти за обслужване на клиенти са фокус на нашата работа. Ние стимулираме конкурентността в групата и вярваме, че високите резултати се постигат благодарение на личната ангажираност и инициатива. Нашият лидерски екип обединява признати професионалисти, които имат доказани постижения и експертиза в сектора. Дружествата в структурата на Реалто Груп имат ключови партньорства с глобални имена в сферата на недвижимите имоти. Нашите стандарти на работа, етика и корпоративна култура за изграждане на устойчив бизнес са в основата на дългогодишните ни отношения с партньорите.