най-големият кредитен консултант в България

Нов партньор на КредитЦентър

КредитЦентър установи партньорски отношения с БИЛДИНГ КОРПОРЕЙШЪН – строител и инвеститор на луксозния жилищен комплекс FLORIMONT MLADOST , разположен в кв. Младост 4. КредитЦентър консултира финансирането на жилищата в комплекса.

Той се състои от 10 етажа с общо 24000 кв. м разгърната застроена площ . Всички апартаменти са проектирани с максимален комфорт и удобство за живущите в тях – без преходни стаи, с изход на балконите, функционални и удобни за ползване.

Сградата е перфектно съчетание от качество, отговарящо на всички стандарти и е потенциал за една добра инвестиция.

Вижте още:

Какви са нивата на отпуснатите заеми по време на мораториума? Бум на ипотеките за къщи С какви средства ходят българите на почивки и екскурзии? Тихомир Тошев, “Кредит Център”: COVID-19 отказа от потребителски заем половината клиенти Тихомир Тошев: Не бързайте да отлагате кредити, ще ви скочи вноската Каква е месечната вноска по ипотечен кредит в началото на 2020 година? Тихомир Тошев: Бързите кредити вече не са толкова бързи С какви средства ходят българите на почивка? Идва ли краят на изгодните жилищни заеми? За какво теглят кредити хората на възраст от 20 до 25 години? Има ли спад на лихвите по потребителските кредити? Задава ли се нов крах на пазара на имоти? Ще нарастват ли лихвите по ипотечни кредити? Как предпочита да живее българинът??? Добър ли е моментът за сделки с имоти? Ще скочат ли лихвите по кредитите? Имотен бум! Скачат лихвите, скача и вноската Kолко и как може да спестите при предоговарянето на ипотечните заеми Лихвите са твърде ниски за нашия пазар заради рисковата премия Вноските по кредитите не трябва да надхвърлят 25% от доходите