най-големият кредитен консултант в България

Как се купува имот с лоша ипотека?

Ипотекираните жилища, чиито собственици изпитват затруднения, са най-добрите оферти на пазара в момента и затова делът им в общия брой сключени сделки нараства, сочи анализ на КредитЦентър.

Атрактивните цени на тези имоти привличат голям интерес от страна на купувачите, нуждаещи се от основно жилище. В резултат, постепенно нараства делът на ипотекираните жилища, които се купуват с ипотека и техният дял вече е около 8% от сделките на КредитЦентър.

Процедурата е сравнително непозната на широката аудитория, поради което доскоро потребителите избягваха подобни оферти или ги мислеха за нереални. Натрупването им на пазара обаче и наистина добрите отстъпки, на които затруднените продавачи са склонни, правят един подобен избор в повечето случай изгоден. Още информация по данни на КредитЦентър в Profit.bg

Вижте още:

За какво теглят кредити хората на възраст от 20 до 25 години? Има ли спад на лихвите по потребителските кредити? Задава ли се нов крах на пазара на имоти? Ще нарастват ли лихвите по ипотечни кредити? Как предпочита да живее българинът??? Добър ли е моментът за сделки с имоти? Ще скочат ли лихвите по кредитите? Имотен бум! Скачат лихвите, скача и вноската Kолко и как може да спестите при предоговарянето на ипотечните заеми Лихвите са твърде ниски за нашия пазар заради рисковата премия Вноските по кредитите не трябва да надхвърлят 25% от доходите Колко от жилищата се купуват с ипотека Ако краят на поевтиняването на кредитите се вижда, струва ли си фиксиране на лихвата! Какви са очакванията за ипотечния пазар през 2017г.? За какво да внимават клиентите, когато решат да рефинансират кредита си? Добра възможност ли са взаимните фондове за инвестиране? Възможни ли са лихви по кредитите под 4% ? Как се движи пазарът на ипотечните кредити в България? Има ли ръст в пазара с луксозни имоти? Проработиха ли ограниченията пред фирмите за бързи кредити?