най-големият кредитен консултант в България

“Вземи 100 лева”

100lvДоведи клиент за ипотечен кредит и вземи 100 лева!

Препоръчай на приятел КредитЦентър и веднага след като той усвои ипотечен кредит с наше съдействие – ще получиш своите 100 лева.Когато си доволен,

когато си намерил най-добрия съвет за твоите пари…

сподели с приятел и вземи 100 лв.

Промоцията е валидна за всички нови и досегашни клиенти на КредитЦентър.

Когато станете наш клиент за застраховка, кредит или депозит – ще получите талон, който ви предоставя правото да получите 100 лв. за всеки доведен нов клиент за ипотечен кредит.

Промоцията не е обвързана със срок!

Вижте още:

Актуални условия по продукти Жилищни кредити от Пощенска банка! Промоция по ЖИЛИЩНИ и ИПОТЕЧНИ кредити от Банка ДСК ! ПРОМОЦИЯ по жилищни и ипотечни кредити от Банка ДСК Промоция по жилищни и ипотечни кредити от Банка ДСК Оферта за стандартни ипотечни кредити в лева от Уникредит Булбанк Промоция по Жилищни и Ипотечни кредити от Банка ДСК Промоция по жилищни и ипотечни кредити от Банка ДСК до 13.09.2013г. Промоция по жилищни и ипотечни кредити от Банка ДСК до 28.06.2013г. Нов дом с Пощенска банка & IKEA Промоция по жилищни и ипотечни кредити от Банка ДСК до 31 октомври Нов потребителски кредит от Банка ДСК Как най-лесно да продаваме имот чрез кредит? Станете част от екипа на КредитЦентър! “Вземи 100 лева”