най-големият кредитен консултант в България

строителни и инвестиционни компании

green_life_logo Green Life /Грийн Лайф/ е строително-инвестиционна компания, реализирала множество проекти с над 1500 продадени апартамента. Основните инвестиции на компанията са насочени в курортите Созопол, Банско, Пампорово, както и в по-големите градове на страната.

Към момента компанията работи върху три от най-новите си проекта с общо РЗП над 50000 кв.м. в района на Созопол, Банско и София.

logo Строителна фирма “Строй Корект” ЕООД изпълнява строителство на жилищни и промишлени сгради, бизнесцентрове, реконструкции и ремонти. Изпълнява и външни поръчки за довършителни работи, външна и вътрешна топлоизолация, фасадни мазилки, транспортни услуги, цялостно обзавеждане на апартаменти по желание на клиентите.
Строително-инвестиционна компания “БиглаIII” ООД е специализирана в луксозно офисно и жилищно строителство.Фирмата предлага обекти в най-красивите части на София, съчетание на иновационна естетика с архитектурен стил.

КСтрой ЕООД е строително-инвестиционна компания с дългогодишен опит в сферата на жилищното и офисното строителство, с над 50 000 кв.м. разгъната застроена площ в района на град София. Компанията е символ на европейско качество, архитектура и стил!