най-големият кредитен консултант в България

строителни и инвестиционни компании

Green Life е строително-инвестиционна компания, реализирала множество проекти с над 1500 продадени апартамента. Основните инвестиции на компанията са насочени в курортите Созопол, Банско, Пампорово, както и в по-големите градове на страната.Към момента компанията работи върху три от най-новите си проекта с общо РЗП над 50000 кв.м. в района на Созопол, Банско и София.
logo Строителна фирма “Строй Корект” ЕООД изпълнява строителство на жилищни и промишлени сгради, бизнесцентрове, реконструкции и ремонти. Изпълнява и външни поръчки за довършителни работи, външна и вътрешна топлоизолация, фасадни мазилки, транспортни услуги, цялостно обзавеждане на апартаменти по желание на клиентите.
Строително-инвестиционна компания “БиглаIII” ООД е специализирана в луксозно офисно и жилищно строителство.Фирмата предлага обекти в най-красивите части на София, съчетание на иновационна естетика с архитектурен стил.
ИНТЕРБОН е българска инвестиционна компания с над 10-годишен опит.
ИНТЕРБОН инвестира, проектира и изгражда обществени и жилищни сгради, логистични паркове и складови бази, чиято стойност непрекъснато нараства във времето. В основата на всеки проект на компанията е идеята да създава по-добра среда за живот и работа. Нейни основни приоритети са високите стандарти и иновациите в съвременното строителство и архитектура. Увереността в успеха на проектите на инвестиционната компания е резултат от удовлетворението на клиентите й. Жилищна сграда „Шевица“ е текущ проект на ИНТЕРБОН, който се изгражда на територията на гр. София.