най-големият кредитен консултант в България

агенции за недвижими имоти

АДРЕС Недвижими имоти е най-голямата българска фирма за недвижими имоти в България. От създаването си през 1993г., АДРЕС постоянно разширява дейността си и днес предлага професионални услуги в най-голямата мрежа от 57 офиса на територията на цялата страна, в които работят над 500 професионално обучени консултанти. АДРЕС е отличена в четири поредни години с международното отличие Супербрандс – признание за влияние над пазара, лоялност и доверие към клиентите.

Имотека е част от AG Capital, най-голямата група за услуги свързани с агентската дейност в сферата на недвижимите имоти, кредитното консултиране, оценките и поддръжката на сгради. Екипът на Имотека е с над 20 годишен опит в консултирането за покупко-продажба, отдаване или наемане както на жилища, така и на имоти за бизнеса.

white_small Unique Estates е създадена като специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления – luxury и executive.  Работи с клиенти и имоти в луксозния и корпоративния сегмент, обслужва много дипломати и чужди граждани. Вече десет години е лидер и безспорен авторитет на пазара. Фирмата е част от AG Capital – холдинг, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти.
MARTIN’S REALTORS е консултантска  компания за недвижими имоти, създадена през 2009 год., която предоставя комплексни консултантски услуги на собственици на имоти, наематели, предприемачи и инвеститори.ВЕДА ИМОТИ – консултантска компания в сферата на покупко-продажбите на недвижими имоти. Това, което я отличава е, че е единствената в България, която работи по иновативна структурирана система за скоростни продажби, чрез която собствениците на имоти могат да продадат или дадат под наем имота си на най-добрата цена за кратък срок.