най-големият кредитен консултант в България

агенции за недвижими имоти

adres1 Адрес Недвижими Имоти е най-голямата компания за услуги в областта на недвижимите имоти в България с повече от 400 служители в 18 населени места. Компанията обслужва купувачи, продавачи и инвеститори чрез 34 кантори в цялата страна и предлага професионален съвет и посредничество при продажба и наемане на имоти; корпоративни услуги; мениджмънт на инвестиции; пазарни проучвания и консултиране.През 2007 г. и 2008 г. АДРЕС беше избрана за Супербранд и Бизнес Супербранд – България. През 2009 г. АДРЕС беше избрана за Супербранд- България за четвърта поредна година.
white_small Юник Естейтс е създадена през 2006 г. като специализирана компания за работа с луксозни имоти и специални клиенти. Фирмата е част от Christie’s Great Estates – една от най-големите международни мрежи за продажба на луксозни имоти, и е част от най-големия холдинг за недвижими имоти в България – AG Capital.Като част от луксозното семейство на Christie’s фирмата има възможност да Ви предложи луксозни имоти както в България, така и по цял свят. Фирмата разполага с най-богатата база данни от уникални имоти на пазарни цени.
logo_small
ERA е водещa световна франчайзингова система за предоставяне на услуги на пазара за недвижими имоти. За повече от 30 години ERA установява нови стандарти в обслужването на клиенти, създава технология и развива обучения в областта на недвижимата собственост.

logostoimoti
“СТОЛИЧНИ ИМОТИ” предлага реклама и консултация при покупка и продажба на недвижими имоти, при отдване под наем, както и управление на имоти. Съучредители са на Българската камара на агенциите за недвижими имоти.
Имотека е част от AG Capital, най-голямата група за услуги свързани с агентската дейност в сферата на недвижимите имоти, кредитното консултиране, оценките и поддръжката на сгради. Екипът на Имотека е с над 20 годишен опит в консултирането за покупко-продажба, отдаване или наемане както на жилища, така и на имоти за бизнеса.