най-големият кредитен консултант в България

Нов партньор на КредитЦентър

КредитЦентър установи партньорски отношения с БИЛДИНГ КОРПОРЕЙШЪН – строител и инвеститор на луксозния жилищен комплекс FLORIMONT MLADOST , разположен в кв. Младост 4. КредитЦентър консултира финансирането на жилищата в комплекса.

Той се състои от 10 етажа с общо 24000 кв. м разгърната застроена площ . Всички апартаменти са проектирани с максимален комфорт и удобство за живущите в тях – без преходни стаи, с изход на балконите, функционални и удобни за ползване.

Сградата е перфектно съчетание от качество, отговарящо на всички стандарти и е потенциал за една добра инвестиция.

Вижте още:

Добър ли е моментът за сделки с имоти? Ще скочат ли лихвите по кредитите? Имотен бум! Скачат лихвите, скача и вноската Kолко и как може да спестите при предоговарянето на ипотечните заеми Лихвите са твърде ниски за нашия пазар заради рисковата премия Вноските по кредитите не трябва да надхвърлят 25% от доходите Колко от жилищата се купуват с ипотека Ако краят на поевтиняването на кредитите се вижда, струва ли си фиксиране на лихвата! Какви са очакванията за ипотечния пазар през 2017г.? За какво да внимават клиентите, когато решат да рефинансират кредита си? Добра възможност ли са взаимните фондове за инвестиране? Възможни ли са лихви по кредитите под 4% ? Как се движи пазарът на ипотечните кредити в България? Има ли ръст в пазара с луксозни имоти? Проработиха ли ограниченията пред фирмите за бързи кредити? Какво е отношението на българите към взаимните фондове? Как се движи пазарът на ипотечното кредитиране? Къде да спестяват българите? Експерт прогнозира силен спад на лихвите по ипотеки Увеличил ли се е или е намалял процента на българите изтеглили ипотечен кредит през месец юли?