най-големият кредитен консултант в България

Нов партньор на КредитЦентър

КредитЦентър установи партньорски отношения с БИЛДИНГ КОРПОРЕЙШЪН – строител и инвеститор на луксозния жилищен комплекс FLORIMONT MLADOST , разположен в кв. Младост 4. КредитЦентър консултира финансирането на жилищата в комплекса.

Той се състои от 10 етажа с общо 24000 кв. м разгърната застроена площ . Всички апартаменти са проектирани с максимален комфорт и удобство за живущите в тях – без преходни стаи, с изход на балконите, функционални и удобни за ползване.

Сградата е перфектно съчетание от качество, отговарящо на всички стандарти и е потенциал за една добра инвестиция.

Вижте още:

С какви средства ходят българите на почивка? Идва ли краят на изгодните жилищни заеми? За какво теглят кредити хората на възраст от 20 до 25 години? Има ли спад на лихвите по потребителските кредити? Задава ли се нов крах на пазара на имоти? Ще нарастват ли лихвите по ипотечни кредити? Как предпочита да живее българинът??? Добър ли е моментът за сделки с имоти? Ще скочат ли лихвите по кредитите? Имотен бум! Скачат лихвите, скача и вноската Kолко и как може да спестите при предоговарянето на ипотечните заеми Лихвите са твърде ниски за нашия пазар заради рисковата премия Вноските по кредитите не трябва да надхвърлят 25% от доходите Колко от жилищата се купуват с ипотека Ако краят на поевтиняването на кредитите се вижда, струва ли си фиксиране на лихвата! Какви са очакванията за ипотечния пазар през 2017г.? За какво да внимават клиентите, когато решат да рефинансират кредита си? Добра възможност ли са взаимните фондове за инвестиране? Възможни ли са лихви по кредитите под 4% ? Как се движи пазарът на ипотечните кредити в България?